Atentie! Alegeti întâi produsul, specificatiile comune de baza, iar pretul nostru va fi stabilit dupa urmatorii factori:

1. Cantitatea este primul factor.

2. Categoria – încadrarea SilicaGel-ului în una din gamele de produse:

1.SMI – SilicaGel microporos
2.SMA – SilicaGel macroporos
3.SMIC – SilicaGel microporos indicator
4.SMP – SilicaGel microporos perlat
5.SMPI – SilicaGel microporos perlat indicator
6.SAU – Saculet absorbant de umiditate
7.SIFC – SilicaGel indicator fara cobalt.

3. Ambalarea. Produsele noastre pot fi ambalate la cerere în diferite cantitati (de la 2 g la 50 kg) si materiale (plicuri PP, saculet textil, flacon PVC, butoi PVC), care vor influenta pretul final.

4. Dimensiunea granulei de SilicaGel (de exemplu: 1-2 mm; 2-6,3 mm; 6,3-11,2 mm).

5. Umiditatea relativa a SilicaGel-ului (de exemplu: 3 %; 4 %; 5%, 7%, 10 %). Cu cât continutul de apa este mai mic, consumurile specifice sunt mai mari, în consecinta si pretul. Specificatia noastra uzuala este de 5 %.

6. Comenzile speciale care nu sunt cuprinse în specificatiile noastre cum ar fi: hidroscopicitatea, valoarea PH , granulatia, rezistenta mecanica etc., vor fi analizate cu atentie.

7. Livrarea : Comform ofertei comerciale

8. Modalitatea de plata : OP, CEC, numerar.

9. Conditii de pastrare: TERMENUL DE GARANTIE ESTE DE 12 LUNI, cu respectarea normelor de transport, depozitare, manipulare – a se pastra în ambalajul original – se va depozita în mediu cu umiditate<30% si temp.>10°C – manipulati cu atentie, fara a deteriora ambalajele.

10. Tratarea reclamatiilor: – va rugam sa consultati cu atentie prescriptiile tehnice de utilizare ale produselor noastre – în perioada de utilizare, va stam la dispozitie cu specialistii nostri pentru orice problema tehnica care va aparea. Reclamatiile si sugestiile venite din partea dumneavoastra vor fi tratate cu maxim de profesionalism si rezolvate într-un timp foarte scurt.